Hangmat en ophangstandaard review: deze wil je hebben!

Review tropilex hangmat

Elke zomervakantie werd er bij ons thuis gekampeerd. In mijn hele jonge kinderjaren in de tent en later in een caravan. Meestal gingen we naar Italië, heerlijk vond ik het. De kampeergenen zijn blijven bestaan. Nog steeds kampeer ik graag, hoewel ik wel moet zeggen dat mijn voorkeur minder uitgaat naar een tent tegenwoordig! Een camper staat bij ons boven aan het verlanglijstje. Uiteraard wordt er altijd een hangmat ingepakt. Want een hangmat hoort, wat mij betreft, bij het ultieme ontspannen vakantiegevoel. Toen ik werd benaderd door ‘dehangmat.nl‘ om een mooi exemplaar te reviewen uit het Tropilex assortiment, hoefde ik niet lang na te denken: graag!

Vrolijke hangmat & Madera standaard

Voor deze review mocht ik een hangmat uitzoeken uit de Tropilex collectie. Ik hou zelf erg van vrolijke en felle kleuren, dus mijn oog viel al snel op de Barbuda Sunny familiehangmat. Deze is extra groot en bestaat uit 65% polyester en 35% katoen. Door de mix van deze twee materialen is het een praktische hangmat die het comfort heeft van een 100% katoenen hangmat. De afmeting is 250 bij 170 cm en het kan maar liefst 160 kilogram dragen. En dat terwijl hij zelf maar 2 kilo weegt. Handig voor een gezin en handig voor onderweg! image_2068

Naast de hangmat ontving ik ook een speciale standaard, de Madera standaard. Speciaal bedoeld als je maar één boom of ander ophangpunt in de buurt hebt en er toch van wilt genieten!

Maar één boom nodig!

Het klinkt vast bekend: je wilt je hangmat ophangen, maar waar? Er is maar één geschikte boom of ander ophangpunt, Review madera standaard Tropilexof de bomen staan te ver uit elkaar. Hiervoor is een hele handige oplossing: de Madera standaard. Deze compacte, makkelijk mee te nemen standaard, is een extra ophangpunt voor je hangmat. Hij is gemaakt van essenhout en kan stevig in de grond verankerd worden: ideaal! De standaard kan tot 100 kg dragen en weegt in totaal zo’n 4 kilo. Het lezen van de gebruiksaanwijzing vraagt wat aandacht, maar de standaard is uiteindelijk goed op te zetten en weer af te breken.

Veel bekijks op de camping!

In de meivakantie gingen mijn ouders met drie kleinkinderen naar de camping. Een perfecte gelegenheid om de hangmat eens goed uit te testen met deze doorgewinterde kampeerders en hangmatliefhebbers. Review Tropilex hangmatDe hangmat is een week lang intensief gebruikt door opa, oma en drie kids van vijf, zeven en negen jaar oud. Na even puzzelen met de standaard is deze klaar voor gebruik en stond het flink stevig. Er is met zijn allen in gezeten, mee geschommeld, in gespeeld en in geluierd. En hij is top bevallen! Het leuke is dat vele gasten van de camping zeer geïnteresseerd kwamen informeren waar die handige standaard toch vandaan kwam!

Nog een extra tip voor het opbouwen van de standaard: een extra borgring en een sleuteltje nummer 13 mee nemen!

Review Tropilex hangmat

Waar kan je deze hangmat vinden

Ben je benieuwd geworden naar deze vrolijke hangmat en de handige standaard? Wil je er meer over weten of zelf één aanschaffen? Neem dan een kijkje op de website ‘dehangmat.nl’. Deze webwinkel heeft een duidelijk en overzichtelijk uiterlijk, werkt heel gemakkelijk en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Uiteraard is de hele Tropilex collectie en de Medura standaard er terug te vinden!

About the Author

Lotte

Lotte

Trotse mama van Sophie (19-07-2013)/ Vriendin van Sander, de papa van Sophie/ Kinder(bekken) fysiotherapeut in Groningen/ Baasje van Obbe, een zwarte labrador/ Tante van Lucia, Pablo en Benjamin/ Zusje van Jochem en zus van Annelies en Natalie

Visit Website