Kidsgigant, dé webshop voor complete kinderkamers

kidsgigant-winactie

Kort geleden zijn we benaderd door Kidsgigant.nl, een webshop waar je terecht kunt voor peuter- en kinderkamers. Naar aanleiding daarvan namen we een kijken op de site en zagen een heel divers aanbod aan bedden en (half)hoogslapers, bedtextiel, matrassen, stapelbedden en meubels. Maar ook diverse accessoires, waarbij je kan denken aan handige opbergers, kapstokken, tentdoeken en muurstickers!

Wie is Kidsgigant.nl

Kidsgigant.nl blog allesoverjekind.nlKidsgigant.nl is gestart in 2008 onder de naam Luzan BV (Tienerkamer.nl) met het verkopen van kinderkamers via internet. Daarnaast heeft Kidsgigant.nl een showroom in Hoofddrop, waar je inspiratie op kunt doen voor de kinderkamer. Inmiddels zijn ze de grootste kinderkamer leverancier van Nederland en België. En sinds 2014 is de naam Luzan overgegaan in Kidsgigant.nl

Voordelen van Kidsgigant.nl

Kidsgigant.nl blog allesoverjekind.nl

Glijbaan bed met tent mogelijkheden

Doordat Kidsgigant.nl de grootste leverancier is van Nederland en België, is het aanbod enorm, zowel in kinderbedden, accessoires als ook bedtextiel. Doordat ze over een grote voorraad beschikken, kunnen ze snel leveren.

Daarnaast denken ze graag met je mee en beschikt het personeel, zowel de medewerkers van de helpdesk als ook de adviseurs, over voldoende vakkennis om de klant op een goede manier te helpen.

Wil jouw peuter/kleuter ook een toffe kamer?

Kidsgigant.nl blog allesoverjekind.nl

Het lifetime Sparkle bed, stoer en lief tegelijk!

Namens Kidsgigant.nl mogen we een cadeaubon van € 75,00 weggeven! Wat zou jij aanschaffen van dit mooie bedrag voor jouw peuter of kleuter? Laat het ons weten!

Wil je kans maken op deze cadeaubon:

 • Laat ons weten wat jij zou aanschaffen voor de kamer van jouw peuter of kleuter, via één van de volgende kanalen:
  o RT ons bericht met een reactie en volg @allesoverjekind
  o Laat een reactie achter onder het Facebook bericht
  o Laat een reactie achter onder deze blog
 • De win actie loopt van maandag 31 augustus t/m zondag 13 september 23.55 uur
 • Zodra de winnaar bekend is nemen wij contact op om de prijs te kunnen overhandigen

 

About the Author

Annemieke

Annemieke

Gelukkige mama van Milou (25-11-2013) en Tim (09-01-2016) / Vriendin van Jeroen, de papa van Milou / Tante van twee neefjes en een nichtje / Zusje van Carolien en Mark / Customer Engagement Manager in Groningen

Visit Website

 • Wij feliciteren @sanni1989 met de prijs van € 75,00 welke besteed kan worden bij Kidsgigant.nl! Laat je ons weten wat je hebt aangeschaft? Veel plezier ermee!

 • Inge Schoenmaker

  Ik zou een leuk bed voor m’n pasgeboren dochter kopen. Tot nu toe slaapt ze nog bij ons op onze slaapkamer dus het zou heel goed uitkomen (en een extra stimulans voor mijn echtgenoot zijn om haar slaapkamertje boven af te maken ;-))

 • Grete Karina

  Mijn kids zijn al wat groter, maar deze opbergdozen Tivoli zijn mooi, handig en zeer welkom! Want wat maken ze een troep….. https://www.kidsgigant.nl/…/opbergdozen-tivoli/themas-1871

 • Corinne de Graaf

  Leuk dekbedovertrek voor mijn zoon en dochter.