Win 2 vrijkaarten voor het feest van Bobo in het Ouwehands dierenpark!

Bobo-AOJK

Het kleutertijdschrift Bobo bestaat dit jaar 45 jaar en viert dit a.s. zaterdag (3 oktober) in Ouwehands Dierenpark in Rhenen en wij mogen hier 2 vrijkaarten voor weggeven! Laat een reactie achter onder dit bericht en maak kans. Vrijdag 2 oktober zullen we rond 14.00 uur de winnaar bekend maken!

Wat gaat er gebeuren?

Er wordt geprobeerd een recordpoging te vestigen om de grootste worteltaart in Nederland te maken die uiteindelijk worden gevoerd aan de olifanten. De 3 lagen hoge taart is gevuld met tientallen kilo’s wortel, hooi, brood en pindakaas.

Bobo-lezers worden opgeroepen om de hele dag te helpen met de voorbereidingen: wortels schoonmaken, raspen en in schijfjes snijden, brood met pindakaas besmeren en tot slot de wortels erop plakken. Olifanten zijn gek op wortels én op pindakaas.

Dat zal zeker te zien zijn wanneer de olifanten om 16.00 uur door Bobo getrakteerd worden op de mega worteltaart.

 

 

 

About the Author

Lotte

Lotte

Trotse mama van Sophie (19-07-2013)/ Vriendin van Sander, de papa van Sophie/ Kinder(bekken) fysiotherapeut in Groningen/ Baasje van Obbe, een zwarte labrador/ Tante van Lucia, Pablo en Benjamin/ Zusje van Jochem en zus van Annelies en Natalie

Visit Website

  • Liset van Dijk. Gefeliciteerd! Je mag morgen naar het Ouwehands Dierenpark om de verjaardag van Bobo te vieren! Veel plezier!