Test voor Wehkamp Philips (baby)producten

Phlips en Wehkamp

Wehkamp is op zoek naar testers voor (baby)producten! Wil je hier voor in aanmerkingen komen? Laat dan weten waarom jij de dé perfecte kandidaat bent om deze producten te testen en wie weet mag jij voor Wehkamp één van de producten testen!

De samenwerking van Wehkamp en Philips is een logische keuze; waar Wehkamp bekend staat als beste en meest persoonlijke online warenhuis van Nederland, weten ze bij Philips Avent als geen ander dat het juist de kleinste dingen zijn die het verschil kunnen maken voor jou en je baby. Samen een sterk duo dus!

Hoe kan je je inschrijven?

Wil jij kans maken op één van deze vijf producten*:

  1. Natuurlijke startersets voor pasgeborene
  2. 3-in-1 elektrische stroomsterilisator
  3. Babyvoedingmaker 4-in-1
  4. Digitale videobabyfoon
  5. uGrow-babyfoon

Meld je dan vóór 1 juni per mail aan philipsavent@wehkamp.nl en vertel hen waarom jij dé perfecte kandidaat bent om één van deze vijf producten te testen. Stuur tevens je naam, adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer mee. Op 1 juni worden de winnaars bekend gemaakt via Facebook en per mail. Het product mag je na het testen en schrijven van een review houden!

Wil je het allemaal nog een keer terug lezen op de site van Wehkamp, klik dan hier.

 

* je kan je maximaal voor één van de producten opgeven

 

 

About the Author

Annemieke

Annemieke

Gelukkige mama van Milou (25-11-2013) en Tim (09-01-2016) / Vriendin van Jeroen, de papa van Milou / Tante van twee neefjes en een nichtje / Zusje van Carolien en Mark / Customer Engagement Manager in Groningen

Visit Website