Winactie – de Hippe traktatie fabriek

winactie hippe traktatie fabriek - Allesoverjekind.nl

Je kindje is bijna jarig en zal weer gaan trakteren op school of het kinderdagverblijf. Ben je even inspiratieloos of ben je gewoon van jezelf niet zo creatief, maar vind je het wel heel leuk dat je kindje kan trakteren op een hele hippe en originele traktatie? Neem dan eens een kijkje op de webshop van de Hippe traktatie fabriek!

Allesoverjekind.nl is in contact gekomen met een hele leuke, en voor ons nog onbekende, webshop: de Hippe traktatie fabriek! Bij deze webshop kun je je eigen traktatie laten maken of een traktatie kiezen uit de vele ontwerpen die al af zijn, op de webshop zijn al veel voorbeelden te bewonderen. Als je kindje ergens helemaal fan van is en daarmee graag een traktatie wil laten maken, dan maken ze het voor jou op maat! Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën, suikers, etc. en kan op die manier aan alle wensen voldoen.

De Hippe traktatie fabriek

De webshop van de Hippe traktatie fabriek is nog niet zo heel lang online. Als je kijkt op de website van de Hippe traktatie fabriek zie je vele verschillende kant en klare traktaties. De keuze is groot en divers. Voor het maken van een eigen ontwerp, heeft de Hippe traktatie fabriek haar eigen ontwerp afdeling met een professionele ontwerper/vormgever.

Winactie: een cadeaubon voor een (eigen) traktatie

Van de Hippe traktatie fabriek mogen we een tegoedbon van € 30,00 cadeau geven. Op deze  manier kun je zelf een keuze maken of je voor een kant en klare traktatie gaat of voor een eigen ontwerp; voor beide mogelijkheden is de tegoedbon te gebruiken! Deze tegoedbon heeft een lange geldigheidsduur, dus ook als je pas een traktatie in december nodig hebt, kun je hier gebruik van maken!

Voorwaarden van de winactie

 • De actie loopt van 9 februari t/m 23 februari 2015
 • Retweet ons bericht over de winactie
 • Laat een bericht achter onder deze blogpost óf op onze Facebook pagina, waar de winactie ook gepromoot wordt
 • En geef in je bericht aan voor welke gelegenheid jij gebruik zou maken van de Hippe traktatie!

 

Let op: alleen als je aan bovenstaande voorwaarden voldaan hebt maak je kan op deze fantastisch winactie! Het valt ons op dat vaak alleen het bericht geretweet wordt, zonder een reactie achter te laten. Wij vinden het erg jammer dat we jou dan niet mee kunnen nemen tussen de potentiële winnaars.

 

About the Author

Annemieke

Annemieke

Gelukkige mama van Milou (25-11-2013) en Tim (09-01-2016) / Vriendin van Jeroen, de papa van Milou / Tante van twee neefjes en een nichtje / Zusje van Carolien en Mark / Customer Engagement Manager in Groningen

Visit Website

 • Linda Vermaire

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van drie! Hij gaat binnenkort afscheid nemen van zijn vriendjes en de juffies van kinderdagverblijf Inimini en dat valt niet mee!! Een mooie traktatie zou zo leuk zijn voor hem

 • Ilse

  Wat leuk zeg!!! Met een verjaardag van de kleine, of gewoon zomaar een keer om iedereen eens te verrassen! Leuke actie zeg…

 • Anita H.

  Als afscheidscadeautje aan het einde van een verjaardagsfeestje.

 • Ik zou de bon gebruiken voor mijn zoontje (13 maanden) om aan al zijn vriendjes en vriendinnetjes uit te delen. Wij hebben een vriendinnengroepje met allemaal kindjes van dezelfde leeftijd. Elke week spreken we bij een andere moeder af, zodat de kindjes heerlijk met elkaar kunnen spelen en de mama’s lekker kletsen.
  Lijkt me leuk om eens wat extra’s te geven aan alle kindjes!

 • Grete Karina

  Heel leuke en originele traktaties om aan het eind van het verjaardagsfeest van dochterlief mee te geven.
  De poes met muis vinden wij allebei geweldig! http://www.dehippetraktatiefabriek.nl/a-39501688/hippe-traktaties/voordeel-30-stuks-hippe-poes-met-muis-0-86-per-stuk/