Cool Bear® drinken: dat is Cool!

Cool Bear drinken

Hoe belangrijk vind jij gezond drinken voor je kind? Tegenwoordig is er veel om te doen: gezonde voeding. Ook drinken hoort daarbij en steeds vaker wordt het inzichtelijk gemaakt hoeveel suiker er nou écht in een pakje drinken zit. Soms best schokkend! Maar nu is er Cool Bear®!

Wat is Cool Bear®?

Cool Bear® is drinken zonder toegevoegde suikers, aspartaam of andere kunstmatige zoetstoffen. Dat betekent dat het drinken gemaakt wordt van echt fruitsap en gezoet wordt met het 100% natuurlijke, zuivere Stevia. Nu zal je misschien denken: “maar wat is Stevia?” Stevia is een intensieve zoetstof en is ongeveer 200-300 keer zo zoet als suiker, maar levert geen calorieën; het heeft E-nummer 960. Stevia wordt geïsoleerd uit het blad van de stevia plant en in Zuid-Amerika wordt het al eeuwenlang als zoetmiddel gebruikt. Stevia is tevens een veilige zoetstof, zolang het gebruik onder de dagelijkse inname blijft.

Stevia onderdrukt de groei van bacteriën en helpt zelfs bij preventie van gaatjes en tandsteen. Stevia bevat geen calorieën, wat er voor zorgt dat de producten van Cool Bear® minder dan 1 calorie en 1 gram koolhydraten per glas bevatten.

Assortiment en waar te koop

Het assortiment van Cool Bear® wordt steeds verder uitgebreid. Op dit moment is het te krijgen als vruchtensiroop, drink pakjes en als fruit drops, welke makkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Ook is het in verschillende smaken verkrijgbaar.

Dat Cool Bear® bestaat is ook de bedrijven niet onopgemerkt gebleven, zodat je vanaf nu ook Cool Bear® kan krijgen in de supermarkt en online en zelfs in sommige horeca gelegenheden.

About the Author

Annemieke

Annemieke

Gelukkige mama van Milou (25-11-2013) en Tim (09-01-2016) / Vriendin van Jeroen, de papa van Milou / Tante van twee neefjes en een nichtje / Zusje van Carolien en Mark / Customer Engagement Manager in Groningen

Visit Website